EN | NL
+31 (0)651180414 | info@ionizheat.eu | Terugbelservice

DE IONIZHEAT

IONIZHEAT

modern en verantwoord verwarmen met ionisatie

1
BETAALBAAR

Het elektrisch verwarmen door middel van ionisatie is met de IONIZHEAT cv-ketel is economisch verantwoord, veilig en zeker. Als men alle variabele kosten inrekent, komt men tot de slotsom dat de IONIZHEAT veruit de meest zuinige elektrische verwarmingsbron is.

 
2
MILIEUVRIENDELIJK

Elektriciteit wordt steeds meer opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze groene energie is zeer goed toepasbaar voor het verwarmen van woningen, het sanitair water en het koken. Het rendement van een elektrische verwarming door middel van het ionisatie, zoals de IONIZHEAT, ligt bij maar liefst 100%!

 
3
EENVOUDIGE INSTALLATIE

Geen grote en dure verbouwingen om het huis gereed te maken voor de lage temperatuur oplossing met warmtepompen. Deze rook-, gasloze en onderhoudsvrije verwarmingsunit is binnen enkele uren aangesloten!

4
GERUISLOOS

Bij dit moderne en innovatieve verwarmingssysteem wordt een geringe hoeveelheid vloeistof verwarmd en binnen een primair systeem rondgepompt. Via een warmtewisselaar wordt de warmte uit het primaire systeem aan het water in het secundaire systeem overgedragen.

 

 

van het gas af?

Dat kan met de IONIZHEAT – ionisatie cv-ketel